قانون پاسکال.
رضا رشیدپور در برنامه حالا خورشید صبح یکشنبه 6/8/97 رئیس شبکه سوم رسانه خیلی ملی را به عنوان میهمان روی آنتن داشت، رشیدپور داشت وانمود میکرد که حضور رئیس بسیار عادی و نه خارج از معمول در این روز و ساعت است.
اما چه کسی هست نداند قضیه کاملا بفرموده است، دو نفر پشت میز حالا خورشید از حرفهای سرکاری برای عدهای از مخاطبان که از موضوع بیاطلاع بودند گفتند؛ تا رسیدند به قصه اصلی. قصه از اینجا شروع میشود: با محاسبه دوشنبه این هفته برنامه نود چهارمین هفته پشت سر هم است که در اوج مسابقات فوتبال جام باشگاههای آسیا و به فینال رفتن تیم پرسپولیس و لیگ برتر و حاشیههای دیگر فوتبالی روی آنتن رسانه نیست، مدیران این مجموعه در ظاهر دارند چنین وانمود میکنند که عادل فردوسیپور و برنامه نود نیست که نباشد، همه تلویزیون که نود نبوده و نخواهد بود، از طرفی هم با عنایت به قانون پاسکال که میگوید: فشار وارد به یک نقطه سیالات عینا به تمام نقاط انتقال مییابد، باعث شده است عادل جنت مکان فرمان ناپذیر، را به این نحو زیر اخیه آورده و بعد در حالیکه فرمان برنامه نود به دست اوست اما به هر طرف و مکانی که اراده گردانندگان شبکه سوم است بپیچد، یعنی تو باش، ولی ما بیشتر از تو هستیم، چون چشم و ابروهای پشت صحنه جواب نداده آمدهاند رضا رشیدپور را وارد مذاکرات کردهاند و دو به علاوه یک را رونویسی کردهاند تا تمرین خلاقانه داشته باشند! اینکه قدیمیها میگفتند: شنونده باید عاقل باشد گوینده هر... میخواهد باشد احتمالا مصداق این قصه است.
در صنعت مخابرات دستگاهی جوشدهنده وجود دارد که برای اتصال تارهای فیبرنوری از آن استفاده میشود، نام این وسیله «فیوژن» است.
برای اتصال دو تار فیبرنوری برای برقراری ارتباط ابتدا دو تار نوری مورد نظر را کاملا با محلول پاککنندهای تمیز میکنند و بعد از رفع شکستگی آن را کات کرده و بعد از فرم دادن با رعایت اصول مهندسی در کاست مخصوص گذاشته و با دستگاه فیوژن دو تار مورد نظر را به طور اتوماتیک جوش میدهند و بعد از جوش خوردن با یک دستگاه اندازهگیری افت خط و مناسبات دیگر این فیبرنوری را بررسی میکنند تا بدانند قابل انتقال اطلاعات و دیتاهای انبوه هست یا خیر.
در هنگام بهرهبرداری چنانچه یکی از تارهای فیبرنوری جوش خورده دارای ناخالصی باشد ارتباط برقرار نمیشود.
رضا رشیدپور در برنامه حالا خورشید نقش فیوژن را بازی کرد تا عادل فردوسیپور و رئیس شبکه سوم تلویزیون را به هم اتصال دهد؛ حالا موفق شده یا نه باید منتظر شد.
نتیجه: در پشت یک کامیون در یکی از جادههای بین شهری نوشته بودند: صد تا تعریف فروشنده به یک نه خریدار نمیارزد. حقیر هرچه فکر کردم متوجه نشدم خریدار و فروشنده در این فقره کدام یک هستند!