فن دست در شکن.
مسابقات جهاني کشتي انرژي هستهاي در سال 2015 به ميزباني وين پايان يافت!
نماينده کشورمان در اين مسابقات محمدجواد ظريف بود، او با سختترين قرعه ممکن روبرو شد. ظريف براساس قرعهکشي در روز وزن کشتي با حريفاني از کشورهاي آمريکا، روسيه، فرانسه، انگليس، آلمان و چين در يک گروه قرار گرفت. او رويارويي پرقدرتي با يک يک نمايندگان اين کشورها داشت و طي 18 شبانهروز مبارزه در پايان دست ظريف به عنوان سرگروه مبارزات هتل کوبورگ بالا رفت. اين خبر توسط 700 خبرنگار و نمايندگان رسانههاي جهان به تمام دنيا مخابره گرديد. از حاشيههاي قابل ذکر اين مسابقات هم گروه شدن ضعيفترين شرکتکنندگان اين مسابقه در يک گروه بود. نفر اول اين گروه با ظريف فينال مسابقات را برگزار خواهد کرد. کارشناسان خبره انرژي هستهاي گروه دکتر ظريف راگروه «مرگ» و گروه ديگر را گروه «حرف» نامگذاري کردهاند.
شرح مسابقات محمدجواد ظريف:
ظريف ابتدا با «جانکري» نماينده آمريکا روبرو شد که به محض به صدا درآمدن سوت مسابقه با يک فت پا حريف آمريکايي را پا در هوا کرد که با آسيبديدگي او دست ظريف به عنوان برنده بالا رفت. در دومين مسابقه ظريف با «سرگي لاوروف» از روسيه ديدار کرد، مسابقه با نتيجه مساوي رو به پايان بود که ظريف در کنار تشک با فن سرزير بغل او را روي پل زد و سوت داور مسابقه پايان وقت را اعلام کرد و ظريف دومين پيروزي را به اردوي ايران آورد.
در دوره سوم مسابقات ظريف با «فيليپ هامند» از انگليس روبرو شد او اين مسابقه را با امتياز عالي به نفع خود به پايان برد.
در چهارمين مسابقه ظريف مقابل «فرانک والتر اشتاين ماير» از آلمان قرار گرفت، اين شرکتکننده در مقابل حملات پيدرپي ظريف قافيه را باخت و تسيلم شد.
در پنجمين دوره مسابقات ظريف با «وانگيي» از چين روبرو شد که با فن زشت و زيبا پشت او را به تشک رساند و دستش به عنوان پيروز بالا رفت. در دور ششم و پاياني ظريف با «لوران فابيوس» از فرانسه روبرو شد و در يک کش و قوس سر و ته يکي اين حريف را به دست آورد و او را با ضربه فني بدرقه کرد تا به عنوان سرگروه به ديدار نفر اول گروه ديگر برود.
تنها چهره مدعي در گروه مقابل که براي ظريف کرکري خوانده است حميد رسايي است. او با قرعه شانس بدون ديدار با حريفان قدر، سرگروه شده و براي ظريف پيغام داده بود که دست او را خواهد شکست! ظريف در حاليکه در بالکن محل مسابقه نشسته است برگه خلاصه ماجرا يا همان جدول مسابقات کشتي جهاني هستهاي را نگاه ميکند و براي خبرنگاران دست تکان ميدهد و با خنده به کرکري خواندن حميد رسايي، مينويسد: در دنياي فن و بند فنون کشتي تاکنون فني تحت نام شکستن دست وجود نداشته است. آنچه در متون پهلواني و فتوتنامههاي ورزشي وجود دارد فني است به نام «دست در شکن» که مجري اين فن بايد توانايي و قدرت خاک کردن حريف را داشته باشد تا بعد از در اختيار گرفتن رقيب بتواند فن «دست درشکن» را به اجرا درآورد.
چه زيبا گفت مولوي:
آرزو خواه ليک اندازه خواه برنتابد کوه را يک برگ کاه